Linx SL 1

  • pdf

Linx SL1Inovativno rješenje koje omogućuje označavanje proizvoda i ambalaže većem broju poduzeća kako bi se postigla visoka kvaliteta označavanja koja dodaje vrijednost njihovoj ambalaži.

Novi SL1 laserski koder također nudi veću svestranost u odnosu na konkurentske modele, uz mogućnost ispisa više redaka teksta i logotipova u jednoj poruci, kao i kodova prilagođenih strojnom očitavanju kao što su QR i „Dana Matrix“ kodovi, uključujući „DotCode“ za duhansku industriju. Ta svestranost omogućuje Linxu SL1 primjenjivati dekorativne kodove koji se u potpunosti stapaju s dizajnom ambalaže.

Linx SL1 production lineLinx SL1 tobacco

Još jedna prednost je veličina laserskog kodera. Jedno od najkompaktnijih laserskih rješenja na tržištu, čija težina iznosi samo 12.5kg. Jednostavno ga je pozicionirati na liniju te se lako uklapa u skučene prostore, omogučujući kodiranje u bilo kojem smjeru.

Linx SL1 nudi sve utvrđene prednosti laserskog kodiranja. Tehnologija ne koristi tekućine i ostale potrošne materijale, smanjuje operativne troškove, eliminira nered i prolijevanje te uklanja potrebu za pohranom tinte i otapala. Eliminiraju se gubitak vremena u proizvodnji radi čišćenja ispisnih glava i nepredviđeni varijabilni troškovi.

# kompaktan, lagan, od nehrđajućeg čelika
# za označavanje papira, stakla, PET, kartona, PVC i gume 
# brzina linije = 83m/min
# promjer laserske točke = 0,36mmMoguća veličina točke 0.09mm-1,12mm
# podržani standardni bar kodovi, 2D kodovi(+ DotCode za duhansku industriju) i QR kod
# CO2 vektorski laser
# IP30 stupanj industrijske zaštite
# 10 W snaga
# težina 12,5kg

Linx Sl1 plastic bottleLinx SL1 obložene kutije

Newsletter

UA-57070772-1